Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

Blog

De voordelen van VoIP voor het MKB

De opkomst van VoIP lijkt niet te stuiten. In september 2015 waren er al rond de 5,5 miljoen VoIP-lijnen in gebruik: 8 procent meer dan in 2014. De verwachting is dat het aantal bedrijven met VoIP-telefonie blijft toenemen.

Breaking: BLU Telecom lanceert WebRTC

WebRTC is een totaal nieuwe manier van communiceren.  

BLU Telecom lanceert WebRTC: een totaal nieuwe manier van communiceren. Met WebRTC van BLU Telecom kunt u alle communicatie vanuit uw browser besturen: bellen, gebeld worden, chat, video screen,  file sharing, etc.

Dataveiligheid van VoIP

Cybercriminaliteit is tegenwoordig één van de meest voorkomende vormen van criminaliteit. De beveiliging van uw data is daarom zeer belangrijk. Toch wordt hier nog regelmatig op bezuinigd, waardoor veel Nederlandse bedrijven niet goed tegen cybercriminelen beschermd zijn. Dat maakt het hacken van Nederlandse bedrijven soms kinderlijk eenvoudig. In deze blog van BLU Telecom leest u hoe u veilig kunt blijven bellen.

Wijzigingen Telecomwet voor meer flexibiliteit en kwaliteit

De tweede kamer wil telecom netwerken stimuleren om de overstapdrempels voor zakelijke klanten te verlagen en hun netwerk op korte termijn betrouwbaarder te maken. Een wijziging in het overstap proces dient deze drempels te verlagen, daarnaast dienen storingen te worden gecompenseerd.

De meest voorkomende misvattingen over VoIP telefonie

Bellen via het internet, oftewel VoIP, wordt steeds populairder. Het zal u daarom vast niet verbazen dat het aantal bedrijven dat overstapt op deze nieuwe vorm van telefonie blijft groeien. Hoewel steeds meer bedrijven overstappen, bestaan er nog veel misvattingen over VoIP.

Steeds meer bedrijven met VoIP-telefonie

Steeds meer bedrijven met VoIP-telefonie

De totale markt voor Voice over IP (VoIP) telefonie groeit, er waren in september 2015 rond de 5,5 miljoen VoIP lijnen. Van de bedrijven met meer dan 20 werknemers biedt 55 procent al de mogelijkheid om via de dataverbinding te bellen. Dit is 8 procent meer ten opzichte van 2014. De verwachting is dat het aantal bedrijven met VoIP-telefonie komend jaar sterk blijft toenemen.

Van niet bellen naar bellen middels VoIP

Van niet bellen naar bellen middels VoIP

Hedendaags is het hebben van een (mobiele) telefoon een absolute must. Waar enige tijd geleden nog gedacht werd dat dit slechts een luxe accessoire was, blijkt nu dat het product onmisbaar is om goed met elkaar te kunnen communiceren. Niet alleen persoonlijke communicatie, maar ook bedrijfscommunicatie kan door middel van de telefoon geoptimaliseerd worden. Maar hoe is telefonie eigenlijk ontstaan?

Terug