Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

Over BLU Networks

BLU Networks is een zelfstandige, snelgroeiende en infrastructuur onafhankelijke full serviceprovider op het gebied van VoIP, Trunking, Traditionele Telefonie, Vast-Mobiel Integratie, datacommunicatie, Internet, IP-VPN en (regionale) colocatie. De onderneming maakt gebruik van zowel intern ontwikkelde als extern beschikbare state of the art technologieën.

Wij werken samen met een netwerk van gespecialiseerde partners door heel Nederland door middel van zowel een partnermodel als een reseller model. Voorop staat bij BLU Networks altijd: wij helpen! Waar nodig zijn wij beschikbaar om u als partner van BLU Networks bij te staan, dat kan zijn door middel van technische ondersteuning maar ook bij uw verkoop kansen.

De diensten van BLU Networks zijn als bouwstenen, welke u kunt gebruiken en samenvoegen om een op maat gesneden oplossing te bieden aan uw klant.

Onze doelstelling is om u optimaal van dienst te zijn. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een zowel snelle als een persoonlijke service vormen daarbij integraal onderdeel van onze dienstverlening.

Wilt u referenties? Geen enkel probleem, neem hier gerust contact met ons over op.

Terug