Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

Partner of reseller worden van BLU Networks?

Samenwerken met BLU Networks

Wij ontzorgen: wij maken het u als Netwerkpartner zo makkelijk mogelijk. BLU Networks is een zelfstandige full serviceprovider en biedt een totaaloplossing met state of the art technologieën. Wij ondersteunen onze netwerkpartners op het gebied van verkoop, design, implementatie, en operationeel beheer.

Waarom Netwerkpartner van BLU Networks worden?

Bij BLU Networks hanteren wij geen targets of jaarafspraken voor onze Netwerkpartners. We richten ons niet enkel op sales, maar leggen de focus op een langdurige en succesvolle samenwerking met als resultaat het bieden van een passende oplossing voor u en uw klant.

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden en optimaliseren van onze dienstverlening. Hiermee zorgen wij voor optimale klantentevredenheid en langlopende relaties tussen u, uw klanten en BLU Networks.

Wij bieden totaaloplossingen op de volgende gebieden:

  • VoIP
  • SIP trunking
  • Traditionele telefonie
  • Vast-mobiel Integratie
  • Datacommunicatie
  • Internet
  • IP-VPN
  • Colocatie

Of u nu White label Reseller of Partner wilt worden, samenwerken met BLU Networks is mogelijk op verschillende manieren. Wilt u weten welke mogelijkheden BLU Networks u kan bieden? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088 118 6444.

24/7 Support

Ons supportteam is 24/7 bereikbaar om u met uw dienstverlening te ondersteunen. Bij BLU Networks heeft u geen last van ellenlange wachtrijen of keuzemenu’s, maar krijgt u direct iemand aan de lijn met kennis van zaken. De specialisten van ons supportteam hebben een brede kennis op het gebied van telefonie en data. Neem contact op via 088 118 6444 of mail naar info@blunetworks.nl.

Wij concurreren niet met onze eigen Netwerkpartners

BLU Networks zal nooit de concurrentie aangaan met zijn eigen netwerkpartners. Wij bieden onze diensten aan via ons partner en reseller kanaal. Mocht een klant zich bij BLU Networks melden, dan verwijzen wij de klant door naar de dichtstbijzijnde en meest passende Netwerkpartner.

Wholesale Managed Services

Wij leveren Wholesale Managed Services aan onze Netwerkpartners. Door de diensten van verschillende netwerkoperators samen te voegen zijn wij in staat om managed maatwerkdiensten te leveren. Deze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat u altijd een passende oplossing kunt bieden.

Bewaking van de diensten en automatisch onderhoud valt ook onder onze totaaloplossing. Daardoor ervaart u continuïteit en is het risico op onderbrekingen minimaal.

Zelfstandig wholesale diensten leveren

Als Netwerkpartner van BLU Networks bent u in staat onze managed diensten te leveren, ongeacht de omvang van uw organisatie. Wij maken geen onderscheid tussen onze Netwerkpartners op basis van gerealiseerde omzet of op basis van klantomvang. Al onze Netwerkpartners krijgen dezelfde professionele ondersteuning en kunnen dezelfde professionele managed diensten bieden aan haar klanten.

Netwerkpartner worden?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met BLU Networks en wilt u Netwerkpartner worden? Wij gaan het gesprek met u aan: laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug