Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

Factuur KPN gemiddeld met 20% verhoogd

Factuur traditionele telefonie van KPN per 1 juni jl. met gemiddeld 20% verhoogd

Er is relatief weinig aandacht voor geweest maar KPN heeft de zakelijke tarieven van traditionele telefonie per 1 juni jl. ‘vrijwel ongemerkt’ zeer aanzienlijk verhoogd, zowel van haar ISDN infrastructuur als van het gespreksverkeer.
De reden hiervan is dat KPN per 1 september 2019 stopt met ISDN en haar klanten hiermee feitelijk een ‘extra stimulans’ geeft om snel op de -eveneens veel te dure- VoIP dienst van KPN over te stappen. Én om nog even een forse margeverbetering over de rug van haar zakelijke klanten te realiseren natuurlijk.

De totale maandfactuur van de zakelijke KPN gebruiker is als gevolg van het bovenstaande gemiddeld met maar liefst 20% verhoogd. Zonder dat het veel klanten zal zijn opgevallen overigens, die vertrouwen immers blind op ‘groen’.

Welnu, vergelijk uw factuur van begin september met die van -pak hem beet- begin maart van dit jaar. Maakt dit u aan het schrikken? Neem dan direct contact met ons op. Wij introduceren u dan bij één van onze 250 Partners waarmee wij in het land samenwerken.

Indien u op dit moment traditionele telefonie bij KPN betrekt garanderen wij u een besparing van minimaal 25% t.o.v. uw huidige KPN factuur.

En zodra u op traditionele telefonie van BLU Networks bent overgestapt gaan wij samen met u kijken naar de voor u meest passende VoIP oplossing. Daarbij kan uw besparing nog verder oplopen.

De overstap op traditionele telefonie van KPN naar BLU Networks betreft een zuiver administratieve handeling, BLU Networks is partner van KPN Wholesale en u blijft dus over het KPN netwerk bellen.

BLU Networks levert haar diensten aan inmiddels meer dan 4.000 klanten in geheel Nederland, van MKB tot groot-zakelijk en overheidsinstellingen.
Naast traditionele telefonie biedt BLU Networks VoIP diensten, Vast-mobiel integratie, WebRTC (Unified Communications) alsmede een grote verscheidenheid aan data diensten, waaronder Internet, IPVPN, colocatie en security.

Wilt u weten wat BLU Networks voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Terug