Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

Vast-mobiel integratie: altijd en overal bereikbaar op één nummer

Door uw vaste- en mobiele telefonie te integreren stelt u uw medewerkers in staat sneller én flexibeler zaken te doen. Uw medewerker is op één nummer op zowel de vaste als mobiele telefoon bereikbaar, overal en altijd. Deze innovatieve dienst wordt u door BLU Networks aangeboden als uitbreiding van Hosted Telefonie op het eigen platform van BLU Networks.

Vast-mobiel integratie van BLU Networks biedt u:

  • Gebruiksgemak: plaats de simkaart in het toestel en u kunt direct van start
  • Flexibiliteit: zelf kiezen met welk nummer u uitbelt
  • Betrouwbaarheid: onze centrale wordt 24/7 door onze specialisten gemonitord
  • Ondersteuning: onze klantenservice staat 24 uur per dag voor u klaar

Wilt u ook altijd en overal bereikbaar zijn? Vraag dan vrijblijvend een passend voorstel aan.

Vraag een offerte aan!

Vast-mobiel integratie: hoe werkt het?

Het integreren van uw mobiele telefoon in het vaste Hosted Telefonie netwerk van BLU Networks gebeurt via een zogenaamde MVNE (Mobile Virtual Network Enabler). Dit systeem maakt het mogelijk om mobiele telefonie aan te bieden waarbij u enerzijds gebruikmaakt van alle functionaliteiten en voordelen van BLU Networks en anderzijds over de garantie beschikt van het meest bekroonde 4G netwerk van Nederland.

Door de koppeling tussen uw mobiele telefoon en de Hosted Telefoniedienst wordt uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel van uw telefooncentrale. Hierdoor bent u op één nummer altijd bereikbaar en kunt u kiezen met welk nummer u uitbelt, of u nu onderweg bent of gewoon op kantoor.

Bij vast-mobiel integratie worden geen extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van het Hosted Telefonie platform van BLU Networks.

Wilt u ook vast-mobiel Integratie?

Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen via info@blunetworks.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 118 64 44.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend en passend voorstel.

Terug