Contact & support

Adres

Blankenstein 148a
7943 PE Meppel

Telefoonnummer: 088-1186444

Email: info@blunetworks.nl

Contact & support

088-118 64 44

VoIP telefoon: bellen via het internet

Met VoIP telefoons kunt u veel kosten besparen en verbetert u uw bereikbaarheid voor zowel klanten als uw medewerkers. Om van deze voordelen te kunnen profiteren heeft u VoIP telefoons nodig die geschikt zijn om via het internet te kunnen bellen. Wanneer u overstapt naar VoIP provider BLU Networks kunt u ook de VoIP telefoons bij BLU inkopen. Zo weet u zeker dat u geen technische problemen ondervindt bij het aansluiten van uw telefoons op het VoIP systeem.

Wilt u meer weten over ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen via info@blunetworks.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 118 64 44.

Vraag een offerte aan!

Hoe werkt een VoIP telefoon?

Een VoIP Telefoon kan zowel een toestel als een software applicatie zijn. In beide gevallen verlopende gesprekken via het internet, in plaats van via de traditionele telefoonlijnen.

Een VoIP telefoon heeft meestal de beschikking over opties die een traditionele telefoon niet heeft. Daarbij kunt u denken aan nummeridentificatie, gesprek in wachtstand, gesprek overzetten en gesprek aanhouden. Dit vergroot de bruikbaarheid van uw telefoonsysteem en stelt u in staat om effectiever meerdere gesprekken te managen.

Benodigde specificaties van een VoIP telefoon

Wilt u weten of uw huidige telefonie apparatuur geschikt is voor VoIP bellen? Neem dan contact op met onze specialisten. U kunt ons mailen via info@blunetworks.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 118 64 44.

Voorbeelden van VoIP telefoons

VoIP provider BLU Networks werkt bij het leveren van haar VoIP diensten samen met gerenommeerde partners. Hierdoor kunnen wij u een dienstverlening bieden waar u altijd op kunt rekenen. Een aantal van de merken waar wij mee samenwerken is:

De VoIP systemen van Yealink zijn speciaal ontworpen om u effectiever te laten samenwerken met uw medewerkers, waar ook ter wereld.

Gigaset is sinds haar oprichting in 2008 uitgegroeid tot de Europese marktleider op het gebied van draadloze VoIP telefoons.

Begonnen in 1988 als een routerfabrikant, heeft Linksys sindsdien ook een zeer succesvolle afdeling opgezet voor de levering van VoIP telefoons.

 

Cisco begon in 1984 met de verkoop van routers, maar is inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier van netwerkapparatuur voor talloze bedrijven.

 

tiptel Nederland is al sinds 1993 actief op de consumenten- en zakelijke telecommunicatiemarkt en biedt een zeer complete lijn telecommunicatieapparatuur.

Polycom is een specialist op het gebied van conference calls en heeft zich daarna ook toegelegd op het leveren van kwalitatief hoogstaande VoIP telefoons.

Zoiper is een unieke VoIP softphone oplossing die draait op een veelheid van verschillende platformen. Of u nou Mac, Linux, Windows, een iPhone, Android of een webbrowser gebruikt, Zoiper biedt een oplossing voor alle.

Wilt u meer weten over VoIP telefonie?

Neem dan contact met ons op of lees meer over VoIP bellen. U kunt ons mailen via info@blunetworks.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 118 64 44.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het leveren van VoIP telefoons.

Terug